CONAR productions © 2009

Design by AFL

|  Startpagina  |  Nieuws  |  Vakantie  |  Ardennen  |  Natuur  |  Interesse  |  Reacties  |

Conar_reacties

 

Voor opmerkingen, vragen en reacties, stuur ons een mail.

Klik hier.

 

Hiernaast plaatsen we een selectie van de ontvangen berchten.

 

In het archief staan de eerdere reacties.

Archief:

2008 >

 

5 aug. 2009 - Hester en Etienne: “Peloponnesos”

Wauw, die foto's zijn wel echt heel mooi. Wat leuk dat er een heel verhaal bij is ook, van de geschiedenis e.d. dat wist ik nog niet. Wel echt mooi blauw water daar en prachtige baaitjes en zo... misschien moeten we ook maar eens een keer naar griekenland (niet in een tent ;-))

 

2 aug. 2009 - Mia en Gerard S.: “Chapeau!”

Een prachtige streek, met heerlijke natuur zo te zien. Tevens de nodige cultuur die erg interessant is en er is goed gezorgd voor een natje en een droogje. Mooi ook de beschrijving bij de foto's waardoor alles doelgericht bekeken kan worden. Een interessante streek die het zeker de moeite waard maakt om eens wat verder te kijken. Compliment voor jullie mooie foto's en prima verzorgde en overzichtelijke site.

 

2 aug. 2009 - Sandra en Wim M.: “Peloponnesos”

Leuke foto’s. Vooral die telefonerende mythologische figuur en die laatste foto met die branden. Spectaculair. Wij gaan eigenlijk nooit tweemaal naar dezelfde bestemming, met uitzondering van Griekenland. Dat zegt wel wat. Daar komen we tot rust.

 

2 aug. 2009 - Els en Meindert V.: “Foto’s Peloponnesos”

Net de foto’s bekeken. Wat een prachtige foto’s. Het zag er allemaal heel mooi uit. Zo heerlijk zonnig. Een relaxte vakantie zo te zien.

 

2 aug. 2009 - Anneke en Herman H.: “Vakantie-foto’s”

Wat een leuke foto’s. Wel een hoop werk zo. We hebben ervan genoten om ernaar te kijken.

 

2 aug. 2009 - Rob v O. (Australia): “Beautiful”

You have made a beautiful web page. It’s a great way to keep a record and show your friends what you have been up to. Talk soon.

 

1 jul. 2009 - Gerard S. (Geervannesmeed): “Toppie”

[...] Zo kwam ik weer terecht op jullie site. Jullie hebben niet stilgezeten. Het is een prachtige site met mooie foto's geworden. Mooi logo ook en een fijne, prettig hanteerbare en overzichtelijke site. Ga over een tijdje zeker nog eens kijken.

 

6 jan. 2009 - Gerard W.: “Website Conar”

Hallo Conny en Arno. Buitengewoon mooie foto's, in een zeer gebruikersvriendelijke website. Ik heb ze allemaal (nog eens) bekeken en ook de reisverslagen gelezen, een genoegen om te zien en te lezen. Vooral de Foto's van de Ardennen vind ik, al jaren een Ardenofiel, leuk om te zien.

P.s. La Truite D’Argent betekent niet goudfazant, maar zilveren forel!

[Conar: had ik tijdens franse les toch beter op moeten letten]